Inscrieri: etapa a III-a

Hila Ovidiu

Luni  a inceput cea de-a treia etapa a inscrierilor in clasa pregatitoare si clasa I. aceasta va avea loc pana in data de 25 aprilie. Aceasta este penultima etapa de inscrieri. Ultima va avea loc in luna mai.

In perioada 23-25 aprilie se desfasoara cea de-a treia etapa de inscrieri, in cadrul careia se inscriu copiii ai caror parinti solicita inscrierea la scoala de circumscriptie, dar care nu au participat la prima etapa. Pana acum, s-au desfasurat 2 etape de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare si in clasa I. Cateva mii de copii au fost pana acum deja inscrisi in etapele anterioare. Si cei care nu isi inscriu copilul nici in cea de-a patra etapa au o sansa de a-l da la scoala. In functie de numarul locurilor ramase vacante se vor mai face inscrieri si pe timpul verii pana la inceperea noului an scolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Investitii la Psihiatrie

Sectia de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie Copii, de la spitalul de psihiatrie, arata putin mai bine. Asta pentru ca o echipa de olandezi a donat o suma de bani, care a fost investita in cateva lucrari de renovare. Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda“ din Sibiu a organizat ceremonia de receptie a lucrarilor de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro