Inmanarea cheii la Independenta

Hila Ovidiu

O noua promotie de elevi de la Colegiul Tehnic Independenta a incheiat joi cursurile. Elevii claselor a XII-a au predat joi, in mod simbolic, cheia colegiului, catre colegii din clasele a XI-a. Emotiile momentului au pus stapanire atat pe absolventi cat si pe cadrele didactice.

Ca in fiecare an, elevii claselor a XII-a au un moment special pregatit, cand isi iau ramas bun de la 4 ani de liceu. Asa s-a intamplat si joi, la Colegiul Tehnic Independenta din Sibiu cand a avut loc predarea cheii si premierea celor cu rezultate bune la invatatura.Inaintea examenelor programate in aceasta sesiune de bacalaureat, absolventii au trait momente emotionante, transformand ultima lor zi de scoala ca liceeni, in sarbatoare. Conducerea colegiului a premiat si sefa de promotie, eleva Betina Lederer, iar dirigintii claselor a XII-a si a XIII-a au acordat diplomele pentru absolventii cu medii mari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru neemiterea bonului fiscal

DGFP Sibiu le reaminteste operatorilor economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii direct catre populatie, ca  sunt obligati sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale si sa emita bonuri fiscale. Neemiterea bonului fiscal se sanctioneaza cu amenda de la  8.000 lei la 10.000 lei. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro