Infractori retinuti

Hila Ovidiu

12 dintre cele 33 de persoane duse la audieri in dosarul fraudelor informatice au fost retinuti. Alti 7 inculpati sunt in control judiciar. Printre cei retinuti noaptea trecuta se numara si un politist din Valcea. Reteaua infractionala era condusa de la Sibiu dar avea membri si in Brasov si Valcea.

indx

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism de la Sibiu au decis retinerea a 12 dintre cei mai bine de 30 de suspecti dusi la audieri in dosarul de infractiuni cibernetice. Alte 7 persoane au fost puse sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile fiind cercetate in acelasi dosar. Printre cei retinuti se numara si un politist din Valcea despre care oamenii legii au informatii ca a fost parte a grupului infractional si ca i-a informat pe infractori cu privire la existenta unui dosar si chiar a descinderilor care au avut loc saptamana aceasta. Reamintim faptul ca procurorii anticoruptie au reusit saptamana aceasta sa destructureze o grupare infractionala coordonata de la Sibiu si specializata pe fracude informatice si spalare de bani. Reteaua avea filiale in Valcea, Brasov si chiar Bucuresti. In perioada in care a activat reteaua au fost prejudiciate 580 de victime. Prejudiciul total este de 850 de mii de dolari.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sport in salile de clasa la Selimbar

Elevii scolii din Selimbar, nemultumiti de lipsa unei sali in care sa isi desfasoare orele de sport. Copiii spun ca pe timp nefavorabil sunt nevoiti sa dea bancile din clase la o parte si sa isi intinda saltelele pe jos pentru a-si putea desfasura activitatile fizice. Directoarea scolii spune ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro