Infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Politistii rutieri n-au avut timp sa se plictiseasca in weekend. Oamenii legii au derulat actiuni preventive pe toate liniile. 8 soferi certati cu legea s-au ales cu dosare penale.

indx8 soferi certati cu legea s-au ales in weekend cu dosare penale. Jumatate dintre infractiuni au apartinut unor soferi care au urcat la volanul unor masini neinmatriculate. Un alt conducator auto este cercetat penal dupa ce a fost prins la volan in stare de ebrietate. Barbatul avea o alcoolemie de 0,83. alte doua persoane au avut aceeasi soarta dupa ce au fost identificate in trafic conducand autoturisme desi nu aveau permis de conducere pentru nicio categorie. Unul dintre ei a fost prins conducand un TIR pe DN1. politistii l-au depistat in localitatea Mieecurea Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru localitatile judetului

Rectificarea bugetara pentru Programul National de Dezvoltare Locala a dublat sumele alocate judetului nostru. 11 primari au semnat luni contractele de finantare. Sunt proiecte pentru drumuri, scoli, canalizare si alimentare cu apa potabila. Banii au venit pe Ordonanta 28. Programul National sprijina 49 de proiecte in judetul nostru din 30 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro