Infracțiuni la regimul rutier

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 15,30, pe DJ 106, în afara localității Hosman, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, domiciliat în orașul Agnita, care a condus un autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

De asemenea, pe numele proprietarului mașinii, un bărbat în vârstă de 49 de ani, tot din Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare.

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 17,30, pe strada Cloșca din orașul Avrig, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 16 ani în timp ce conducea fără a deține acest drept un moped neînregistrat.

Pe numele avrigeanului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cazuri viroză sau gripă în 06.03.2020

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 06.03.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 107 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2106 de cazuri de viroză. Astăzi cursurile sunt suspendate clasa Pregătitoare C […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro