Infractiuni la regimul circulatiei

Hila Ovidiu

Nu e zi din saptamana in care politistii sibieni sa nu fie nevoiti sa intocmeasca macar un dosar penal. In ultimele 24 de ore oamenii legii au „cadorisit” 2 sibieni. Acestia sunt cercetati penal pentru conducere de autoturism neinmatriculat respectiv folosirea de placute false de inmatriculare.

Doi sibieni sunt cercetati penal pentru infractiuni la regimul circulatiei. Primul dintre acestia a ajuns pe mana oamenilor legii in apropierea localitatii Mohu. In urma unui control de rutina politistii au descoperit faptul ca autoturismul condus de catre acesta are neinmatriculat iar autorizatia de circulatie provizorie ii expirase. Cel de-al doilea cercetat penal este un tanar de 22 de ani din Sibiu care a dat nas in nas cu politistii pe drumul ce leaga Ocna Sibiului de Sura Mica. Baiatul conducea o masina careia ii aplicase placutele de inmatriculare provenite de la alt autoturism.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Depozit de legume si fructe

Consiliul judetean doreste sa deschida la Sibiu mai multe centre de prezentare, desfacere si depozitare a legumelor si fructelor. Pana la ora actuala au fost identificate doua stfel de cetre. Unul dintre ele este la Avrig iar celalalt in municipiul Sibiu. Consiliul Judetean doreste sa infiinteze mai multe depozite de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro