Informare meteo de vreme extrema

Dupa ploi, ne loveste canicula. Meteorologii au emis o informare de disconfort termic ridicat. Ca si cum nu ar fi de ajuns, dupa toropeala vin vijeliile!

Meteorologii au emis joi o informare de disconfort termic si manifestari de instabilitate atmosferica valabile pana  vineri la ora 23.00.

In acest interval vremea va avea tendinta caniculara in cea mai mare parte a tarii iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Meteorologii spun ca toropeala vine in acest an brusc si mult prea devreme pentru jumatatea lunii iunie. Dupa caldura, in special dupa amiaza si seara apar furtunile si vijeliile. Specialistii in meteorologie spun ca precipitatiile pot ajunge pana la 40 de litri pe metrul patrat si pot avea, pe alocuri caracter torential. Acestea vor fi insotite de descarcari electrice intensificari ale vantului si posibil grindina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Exercitiu ISU de mare amploare

O ampla desfasurare de forte a avut loc joi la o firma de pe Drumul Ocnei. Pompierii sibieni au desfasurat aici o simulare de interventie in caz de incendiu. Locatia in care  avut loc exercitiul a fost protagonista unui incendiu de proportii in toamna anului trecut. In luna octombrie, Sibiul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro