INFORMARE ISJ

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 25.02.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 150 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2197 de cazuri de viroză.

Astăzi cursurile sunt suspendate la grupa mijlocia ”A” de la Grădinița cu program prelungit ”Frații Grimm” Sibiu, în perioada 25-26.02.2020 la grupa mare ”B” de la Grădinița cu program prelungit Nr. 15 Sibiu și la grupele de la Gradinita cu program prelungit Nr. 4 Sibiu (structură a Grădiniței cu program prelungit Nr. 26 Sibiu), iar în perioada 25-27.02.2020 la clasa a III-a C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu. De suspendarea cursurilor sunt afectați, în total 123 de elevi și preșcolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACŢIUNI ALE IJP SIBIU

Reținut după ce ar fi încălcat un ordin de protecție La data de 24 februarie a.c., polițiștii Secției I Poliție Urbană Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 54 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești. În urma activităților de cercetare penală efectuate de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro