Industria evenimentelor de familie, „scuturata” de inspectorii ANAF

Hila Ovidiu

Anaf da iama in organizatorii de nunti!!! Vizati sunt artistii care canta la astfel de evenimente, fotografii, videografii si cei care detin restaurante. Tinerilor proaspat casatoriti li se trimit acasa formulare prin care li se solicita sa numele si numerele de telefon ale operatorilor cu care au avut de-a face in organizarea nuntii si pe timpul desfasurarii acesteia.

Reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala dau iama in organizatorii de nunti. Acestia trimit tinerilor proaspat casatoriti un formular prin intermediul caruia acestia trebuie sa declare natura relatiilor economice pe care le-au avut cu restaurantele, firmele de prestari servicii foto-video sau formatiile muzicale. Cei de la ANAF solicita numele persoanelor sau firmelor de la care mirii au beneficiat de serviciile amintite, numerele de telefon ale celor care au prestat serviciile dar si adresele lor sau ale intermediarilor folositi. In caz contrar mirii risca amenzi cuprinse intre 2000 si 5000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Motociclisti implicati in doua accidente rutiere produse astazi in municipiul Sibiu

2 accidente rutiere grave s-au produs in Sibiu in cursul zilei de joi . In ambele evenimente de circulatie au fost implicati motociclisti. In primul dintre ele motociclistul este victima in cel de-al doilea, un alt motociclist, fara permis, a acrosat o femeie aflata pe marginea trotuarului. Primul eveniment rutier […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro