Indicatori tehnico-economici pentru inca 4 strazi

Hila Ovidiu

Municipalitatea incepe in forta noul an! Sunt pregatiti indicatorii tehnico-economici pentru mai multe strazi din oras. 3 dintre ele sunt parte a pachetului Gusterita –Turnisor iar cea de-a patra este strada Prelungirea Sacel.

Pentru lucrarile de pe Ana Ipatescu valoarea estimativa a interventiilor este de peste 4,2 milioane de lei. cu acesti bani se vor face atat interventii la retelele de utilitati cat si la iluminatul public.Acestora li se adauga lucrari pentru introducerea cablajului metropolitan si reabilitarea drumului si trotuarelor. Strada are o lungime de 970 de metri liniari. Pe Nita Octavian se va interveni pentru modrnizarea carosabilului, a trotuarelor, a retelei de distributie a apei, a retelei de canalizare pluviala dar si pentru modernizarea iluminatului public din zona sau pentru introducerea cablurilor in subteran. Suma estimativa alocata este de aproape 3 milioane de lei. Cea de-a treia strada din acest pachet este Malinului. Pentru aceasta s-a alocat suma de aproximativ 2,8 milioane de lei.

Desi nu este parte a acestui pachet de strazi s-a decis aprobarea indicatorilor tehnico economici si pentru strada Prelungirea Sacel. Suma alocata este de peste 5,1 milioane de lei. aici se va interveni pentru carosabil, trotuare, retele de canalizare pluviala si elementele caracteristice zonei de cale ferata.

Sumele alocate sunt doar cu titlu de estimare. In urma licitatiei banii cheltuiti depasesc rareori jumatatea sumei initiale alocate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gerul Bobotezei nu este un mit!!!

Vine gerul Bobotezei! Pentru ziua de vineri, cand crestinii vor sarbatori Botezul Domnului meteorologii estimeaza temperaturi cuprinse inte -19 si -10 grade Celsius. Gerul Bobotezei nu este doar o zicala din popor. Anul acesta, pe bune, vineri cand se sarbatoreste Botezul Domnului vom avea cele mai scazute temperaturi din aceasta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro