Indicatoare rutiere

Hila Ovidiu

2 tineri au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa sustraga…indicatoare rutiere. hotii au fost prinsi de catre politisti in zona Pietei Cluj. Cel mai probabil cei doi aveau de gand sa duca indicatoarele si sa le vanda la fier vechi.

Ca romanul fura tot ce-i pica in mana nu mai e o noutate pentru nimeni. Insa politistii sibieni au fost socati la momentul la care au vazut ca niste tineri furasera…indicatoare rutiere. Cei doi au fost prinsi in flagrant in zona Pietei Cluj de catre politistii care patrulau in zona. Cei doi tineri cu varste de 17 si 22 de ani reusisera sa sustraga 3 indicatoare rutiere cel mai probabil cu scopul de a le vinde ulterior la fier vechi. Tinerilor le-au fost intocmite dosare penale pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Miting de 1 iunie

Medicii de la Pediatrie dar si mamicile ies in 1 iunie in strada! Acestia spera ca prin demersul lor vor atrage atentia autoritatilor cu privire la necesitatea unui nou spital de Pediatrie. Mitingul va avea o durata de 3 ore si va porni la ora 17.00 de la Sectia de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro