Incoronarea Maicii Domnului a strans mii de pelerini la Sibiu

Hila Ovidiu

Icoana facatoare de minuni “Incoronarea Maicii Domnului de Sfanta Treime” a ajuns si la Sibiu. Gazduita de biserica de pe strada Dealului icoana a strans deja in jurul sau pelerini din toate colturile judetului si nu numai. Exista credinta ca pictura este vindecatoare de boli psihice.

Icoana facatoare de minuni “Incoronarea Maicii Domnului de Sfanta Treime” a ajuns la Sibiu inca de la finele saptamanii trecute insotita de cateva casete cu sfinte moaste dar si o bucatica din acoperamantul Maicii Domnului. Icoana va ramane la Biserica Sfantul Ioan Iacob Romanul de pe strada Dealului pana miercuri 15 martie si va putea fi vizitata pentru inchinaciune intre orele 08.00 dimineata si 21.00. Reprezentantii Bisericii spun ca aceasta icoana este vindecatoare de boli grele si ajuta la alinarea sufletelor trudite. Este folositoare mai ales pentru vindecarea bolilor psihice. Sute de oameni trec zilnic pentru a se inchina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani mai multi pentru cei care isi cumpara masini electrice cu banii de pe "Rabla"

Programul Rabla continua. Fondurile vor fi alocate in cel mai scurt timp posibil. Surpriza vine insa din partea segmentului de program dedicat achizitionarii de masini electrice. Aici valoarea voucherelor a fost dublata. Se pregateste lansarea unei noi etape a progamului Rabla. Anuntul a fost facut de insusi viceprim-ministrul Daniel Constantin. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro