Inceput de luna cu putine oferte de angajare

Hila Ovidiu

Vreti sa va angajati? Mai asteptati putin! Pentru aceasta saptamana sunt disponibile doar putin sub 300 de locuri de munca. Reprezentantii Ajofm Sibiu spun insa ca oferta s-ar putea dubla saptamana viitoare.

oferteDaca v-ati propus sa va angajati saptamana aceasta, sa stiti ca nu sunt prea multe oferte. Reprezentantii Ajofm sunt insa optimisti cu privire la numarul ofertelor din saptamanile urmatoare. Pentru aceasta perioada in municipiul si-au anuntat intentia de a face angajari 71 de agenti economici. Insumate, aici sunt peste 200 de posturi vacante. La mare cautare pentru saptamana aceasta sunt administratorii bancari, brokerii, agentii de securitate, asistentii medicali, casierii, educatoarele, electricienii, femeile de serviciu, inginerii, lucratorii calificati in floricultura si arboricultura, magazinerii, marochinerii, muncitorii necalificati, operatorii la masini-unelte cu comanda numerica, patiserii, programatorii, soferii de autocamion, tehnicienii si zidarii. Oferta din Medias cuprinde 35 de locuri de munca disponibile. Aici se cauta asistenti sociali, auditori, casieri, ingineri, lucratori comerciali, muncitori necalificati, referenti specializati pe marketing sau pe contabilitate si tehnicieni electromecanici.
Ultimele 20 de locuri de munca vacante sunt disponibile in Agnita. Cei 3 angajatori aflati in cautare de forta de munca vor confectioneri articole din piele si inlocuitori, muncitori necalificati care sa activeze in industria confectiilor si muncitori necalificati la asamblarea si montarea pieselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transmisie live, marca Eveniment FM

Vreti sa intrati in contact cu lumea religioasa dar nu aveti timp sa mergeti la conferintele de la Biblioteca Astra. Ascultati Eveniment FM! Trustul de presa Eveniment si-a montat la Targul de Carte si Revista Religioasa un studio mobil si va transmite cele mai importante evenimente. Pentru cei care nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro