Incepe titularizarea

Hila Ovidiu

Aproape 650 de tineri viseaza sa devina dascali, pe postul lor, cu acte in regula. Concursul de titularizare in invatamantul preuniversitar se va tine miercuri.

Concurenta se anunta acerba pentru titularizare. Sunt 5 candidati pe loc ! S-au inscris pentru sustinerea examenului 664 de candidati insa doar 624 vor si putea intra in sala de examen. Restul de 40 nu au reusit sa obtina note mai mari de 5 la inspectia la clasa. In acest an sunt scoase la concurs 123 de posturi titularizabile si alte aprximativ 670 de posturi rezervate sau vacante cu valabilitate de la 1 la 3 ani.

Concursul de miercuri se va tine in Scoala 18 pentru invatatori, educatoare si dascali specializati pe invatamant special si in Scoala 13 pentru toate celelalte discipline.

Pentru a se titulariza pe unul dintre 123 de posturi 100% titularizabile candidatii trebuie sa obtina minim media 7. Rezultatele finale vor fi facute publice in 18 iulie iar in aceeasi zi dar si in ziua urmatoare cei nemultumiti pot depune contestatii. Rezultatele finale vor fi afisate in 25 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simple cladiri, devenite puncte de atractie dupa lucrarile de arta de la Street Art Festival

Sibiu Street Art Festival reuseste sa coloreze pentru cel de-al treilea an consecutiv imaginea orasului. 24 de artisti din tara si strainatate si-au realizat lucrarile pe peretii unor scoli, cladiri de locuit sau alte spatii publice. Timp de o saptamana cei mai talentati specialisti si pasionati in arta desenului pe…pereti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro