Incepe noua stagiune la Gong

Hila Ovidiu

Poftiti la teatru! Eroi celebri ai povestilor internationale vin sa faca deliciul publicului sibian. Primul spectacol din noua stagiune a Teatrului Gong este programat pentru ziua de sambata cu incepere de la ora 18.00.

Primul spectacol din aceasta stagiune il aduce in fata publicului pe indragitul Arthur care, cu accente comice, reuseste sa treaca peste toate greutatile si isi urmeaza drumul formarii ca viitor rege. Actiunea se petrece inainte de Mesei Rotunde. Din firul povestii nu lipseste celebrul vrajitor Merlin.

Tot noua stagiune cuprinde si festivalul „Tanar de la Sibiu” aflat la cea de-a doua editie. Acesta va avea loc in perioada 10-16 octombrie si va aduce pe scena Tearului Gong 150 de artisti care vor incanta publicul cu spectacole de teatru si muzica sau ateliere educative. In perioada 2-6 decembrie va avea loc o noua editie a Sibiu Magic Show.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhar prins

Un sibian in varsta de 40 de ani este cercetat penal pentru furt si talharie calificata. Hotul l-a deposedat pe un cetatean de telefonul mobil. O fapta similara a comis in data de 10 august. Talharia a avut loc in jurul orei 03.00 dimineata pe strada 9 Mai din Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro