Incepe modernizarea strazii Faurului

Hila Ovidiu

Mai bine de un milion de lei. Atat va costa reabilitarea si modernizarea strazii Faurului. Contractul pentru lucrari a fost semnat joi dimineata.

Joi 17 mai a fost semnat si contractul de lucrari pentru strada Faurului. Acesta este unul dintre proiectele depuse de catre municipalitate in cadrul POR 2007-2013 si a fost aprobat pentru fonduri structurale in august 2011 cand s-a si semnat contractul initial. Proiectul „Modernizare strada Faurului” are o valoare totala de aproape 2 milioane de lei. Dintre acestia asistenta financiara nerambursabila este de 1,5 milioane restul cheltuielilor fiind suportante de catre Primaria Sibiu. Etapa de contract semnata joi, cea pentru executie, costa jumatate din suma totala. De acesti bani va fi refacuta structura rutiera si a imbracamintii carosabilului, vor fi reabilitate trotuarele, vor fi refacute retelele de apa si canalizare pluviala si va fi imbunatatit sistemul de iluminat public, unde se vor folosi stalpi potriviti cu arhitectura centrului istoric. Garantia acordata de constructor pentru acest contract este de 5 ani de la data darii in folosinta a strazii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sindicalistii de la Pro Lex, vor ca politistii sa o duca mai bine

Pe langa faptul ca au salarii mici, oamenii legii alimenteaza masinile politiei din leafa lor si nu au dotarile necesare pentru desfasurarea activitatilor. Liderii Sindicali din IGPR s-au intalnit joi la Sibiu, pentru a gasi solutii la rezolvarea tuturor problemelor cu care se confrunta. Proiectul sed lex este unul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro