Incepe Festivalul ,,Obiceiuri și Tradiții…”

admin

Festivalul ,,Obiceiuri și Tradiții…” reprezintă, simbolic, prezervarea şi continuarea tradiţiilor şi meşteşugurilor prin intermediul cursurilor cu profil tradiţional organizate de instituţie.
Organizarea acestui eveniment completează agenda evenimentelor culturale şi promovează educaţia în spiritul respectului pentru tradiţii.
Manifestările organizate cu acest prilej (spectacole, concerte, expoziţii de pictură si artă traditională) sunt menite să evidenţieze progresele pe care le-au realizat cursanţii la finalul unui an de studiu.
Astfel:
– Miercuri, 7 iunie 2017, ora 16.00, la Sala Thalia va avea loc un spectacol artistic susținut de cursanții Școlii, cu Alina Bîcă și Adrian Neamțu invitați speciali. Intrarea este liberă.
– Miercuri, 7 iunie 2017, în Holul Sălii Thalia, vor fi putea fi vizionate expoziții de artă tradițională cu lucrări realizate de cursanții de la clasele externe din localitățile Armeni, Gura Râului, Valea Viilor și icoane pictate pe sticlă realizate de cursanții de la clasa externă din localitatea Ațel.
– Joi, 15 iunie 2017, ora 15.30, la Muzeul de Etnografie Universală Franz Binder, va avea loc vernisajul expoziției de pictură cu lucrări realizate de cursanții școlii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rezultate deosebite obținute de elevii sibieni la Concursul național „Știu și Aplicˮ

În perioada 26.05.2017 – 28.05.2017, s-a organizat Concursul național „Știu și Aplicˮ 2017 în cadrul Proiectului Valențe Culturale ale Securității și Sănătății în Muncă, la Colegiul Gheorghe Asachi din Iași. Unitățile școlare din județul Sibiu, înscrise la concursul național, au fost echipajele locurilor întâi la faza județeană, respectiv Liceul Tehnologic […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro