Incepe festivalul Clara haskil

Hila Ovidiu

Finalul saptamanii vine cu un adevarat regal artistic pentru iubitorii de muzica clasica. Va avea loc la Sibiu prima editie a Festivalului International Clara Haskil. Festivalul aduce pe scena sibiana nume mari ale muzicii internationale.

ClaraHaskilAdam Laloum va fi pentru prima oara pe o scena din Romania. La fel de cunoscut, si tot pentru prima oara pe o scena din tara noastra va fi si violoncelistul maghiar Istvan Vardai. Lui i se adauga pianistul francez Julien Quentin si multe alte personalitati marcante ale muzicii clasice actuale. Acestia vor interpreta lucrari de Mozart sau Beethoven. Va avea loc de asemenea si o expozitie de pictura. Seara de 3 septembrie va aduce pe scena festivalului lucrari de George Enescu si Dinu Lipatti. Clara Haskil a fost una dintre cele mai iubite pianiste ale lumii. Putini dintre noi stim insa ca a fost romanca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Festivalul medieval implineste 14 ani

Inceputul de weekend vine cu o noua editie a Festivalului Medieval Cetati Transilvane de la Sibiu. Parada medievala va incepe de pe strada Cetatii si va ajunge in Piata Mare. Acolo vor avea loc mai multe spectacole pe toata perioada derularii festivalului. Daca e ultimul weekend din august, e clar! […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro