Incepe constructia giratoriului din intersectia Milea-Dumbravii

Hila Ovidiu

Au inceput lucrarile pentru constructia unui nou sens giratoriu. Dupa cel din Piata Unirii, incepand de marti s-a intervenit pentru amenajarea terenului pe care va fi construit giratoriul de la intersectia dintre Calea Dumbravii si Vasile Milea.

Municipalitatea sibiana a demarat de marti lucrarile pentru realizarea celui de-al doiela sens giratoriu din zona Calea Dumbravii, Vasile Milea, Piata Unirii. In urma cu doua saptamani a fost construit de asemenea un sens giratoriu. Prima etapa a constructiei giratoriului a fost dezafectarea insulitelor din zona. Noul sens giratoriu va avea o raza de 9,5 metri, 2 benzi de circulatie si pista pentru  biciclete. Cel mai probabil acesta va fi conturat pana la finele acestei saptamani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Posturi scoase la concurs la spital

La ora actuala, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu au fost deblocate 4 posturi de medici, care au si fos scoase la concurs. Insa conducerea spitalului se asteapata la o deblocare masiva de posturi din sistem de catre Ministerul Sanatatii, peste 2.000 in toata tara. Pana atunci, spitalul sibian […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro