Încep pregătirile pentru admiterea în şcolile militare

Hila Ovidiu

Tinerii din Sibiu interesaţi să urmeze o carieră militară beneficiază de consiliere şi îndrumare gratuită din partea Centrului Militar Judeţean Sibiu, în vederea întocmirii dosarelor pentru admiterea în anul de învăţământ 2016-2017.

Anul acesta, la nivel naţional,  sunt scoase la concurs 360 locuri, din care 60 sunt destinate fetelor, pentru colegiile naţionale militare, 562 locuri pentru învăţământul militar universitar şi 414 locuri pentru învăţământul militar postliceal.

“Tinerii, băieţi şi fete, care doresc să urmeze cursurile colegiilor  naţionale militare, ale şcolilor de maiştri militari şi subofiţeri sau ale academiilor militare, pentru anul de învăţământ 2016-2017, se pot prezenta la sediul nostru din Calea Dumbrăvii nr. 28-32, în vederea consilierii şi întocmirii dosarelor de candidaţi”, se precizează într-un comunicat transmis vineri de Biroul informare recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Sibiu.

Informaţii detaliate referitoare la criteriile de recrutare (generale şi specifice), documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, probele de selecţie şi concursul de admitere se pot obţine la sediul Biroului informare recrutare şi la telefon 0269244712.

Program cu publicul:
–    luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30 ;
–    marţi între orele 08.30-18.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viteza face noi VICTIME pe drumul dintre Sibiu şi Cisnădie

Doi tineri în vârstă de 20 şi 21 de ani au ajuns la Spitalul din Sibiu după ce maşina cu care circulau joi noapte spre vineri s-a răsturnat pe drumul care face legătura între Sibiu şi Cisnădie.Potrivit poliţiştilor de la Rutieră accidentul care putea avea urmări mult mai grave, a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro