Incep lucrarile in Piata Mica, Piata Mare si Piata Huet

Hila Ovidiu

Incep lucrarile de reparare a pavajelor din centrul istoric. Valoarea contractului este de aproximativ 4 milioane de lei. Printre zonele prioritare pentru interventie se numara si Piata Mare.

Castigatoarea contractului este o firma din Sibiu. A fost desemnata castigatoare firma care a avut cea mai ieftina oferta de reparatii. Au fost 5 firme care s-au luptat pentru acest contract. Printre acestea se numara si o alta firma sibiana.

Valoarea contractului este de aproximativ 4 milioane de lei iar platile se vor face in functie de comenzile emise si suprafetele reparate. Prima comanda a fost deja emisa si vizeaza reparatia pavajelor din Piata Mare, Piata Mica, Piata Huet. Urmatoarea comanda va fi pentru strazile Pompei Onofreiu si Papiu Ilarian. Dupa aceste doua lucrari sunt prevazute reparatii pentru strazi si trotuare care au deja asfalt. Prima pe aceasta lista este strada Turismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de vreme rea

Cod galben de ploi si ninsori pentru o mare parte din tara. Afectata va fi si partea de sud a judetului nostru. Avertizarea meteo intra in vigoare miercuri dimineata si este valabila pentru mai bine de 24 de ore. Avertizarea meteorologica a fost emisa marti la orele pranzului si intra […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro