Incep evaluarile la clasa a IV-a

Hila Ovidiu

Peste 4 mii de scolari vor trece de luni prin emotiile Evaluarii Nationale. Vorbim despre absolventi de ciclul gimnazial. Prima proba va fi cea de limba romana.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar spun ca in total 4184 de absolventi de clasa a IV-a vor trece incepand de luni prin emotiile Evaluarii Nationale. Prima proba scrisa, este programata pentru 30 mai. Este vorba despre cea de limba romana. In ziua urmatoare se va sustine proba de matematica. Elevii vor fi liberi de la examene in 1 iunie insa in ziua imediat urmatoare, acolo unde este cazul vor sustine proba de limba materna. Corectarea testelor va fi facuta de catre cadrele didactice care predau la clasa. Notele nu se vor trece in catalog insa vor fi discutate cu parintii fiecarui elevi examinat in parte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rectificare bugetara

Consiliul judetean a facut rectificare bugetara. Sumele alocate merg catre un drum judetean, 3 spitale din Sibiu si Sala Transilvania. Cele trei spitale din Sibiu vor primi bani pentru achizitii de aparatura si echipamente medicale. S-a alocat o suma de peste 4,5 milioane de lei. dintre acestia doar 527 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro