Incendiul de ma Medias, provocat intentionat

Hila Ovidiu

Incendiu la un centru comercial din Medias. Depozitul unitatii comerciale a fost avariat pe o suprafata de 250 de metri patrati. Anchetatorii spun ca incendiul a fost provocat intentionat.

Un centru comercial din Medias a fost la un pas sa se faca scrum in cursul serii trecute. Flacarile au izbucnit in jurul orei 18.00. La fata locului au ajuns de urgenta doua autospeciale cu apa si spuma dar si o ambulanta SMURD. Din fericire in depozitul cuprins de flacari nu se aflau persoane asa ca de interventie medicala nu a fost nevoie. Pompierii s-au luptat insa cu focul dezlantuit mai bine de 3 ore. Pentru ca nu se facea fata, s-au trimis inca doua masini. A fost trimisa la Medias inclusiv autospeciala pentru lucru la inaltime de la Sibiu. Incendiul a fost stins in jurul orei 21.30. Depozitul a fost afectat pe o suprafata de 250 de metri patrati, au ars camera serverelor, o camera frigorifica si mai multe materiale textile, din carton sau hartie. Anchetatorii spun ca incendiul a fost pus de o mana criminala. Cazul a fost preluat de politisti iar la momentul de fata se cauta faptasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Misiune speciala a jandarmilor: flori pentru sibience

Surprize pentru reprezentantele sexului frumos au pregatit si jandarmii sibieni. Insotiti de micul Tudor, viitor jandarm emblema pentru unitatea sibiana, oamenii legii au impartit frezii in centrul orasului. Jandarmii au adus primavara si zambetul pe buze pentru mai bine de 100 de sibience care au avut drum de 8 martie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro