Incendiu pe Ion Sion

Hila Ovidiu

Au fost la un pas sa ramana sub cerul liber in prag de sarbatori. Vorbim despre 7 sibieni carora in weekend le-a luat foc subsolul imobilului in care locuiesc. Cel mai probabil de vina pentru producerea incendiului a fost un scurtcircuit electric. Incendiul s-a produs dupa lasarea serii. Cei care au observat ca din subsol iese fum au fost tocmai locatari cladirii. Acestia au sunat imediat la 112. La fata locului s-au deplasat de urgenta pompierii cu doua autospeciale. Acestia au reusit sa localizeze focul insa in urma incendiului au rezultat pagube materiale destul de insemnate.
Pompierii le recomanda tuturor sibienilor sa nu lase surse de foc nesupravegheate indiferent de natura acestora. Se recomanda de asemenea folosirea de aparate destinate incalzirii locuintelor aflate in stare buna de functionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Captura de aproximativ o jumatate de tona de pirotehnice

Craciunul nu vine cu daruri si momente frumoase pentru toata lumea. Pentru patronii unui depozit de pirotehnice sarbatorile vin cu …dosare penale. Acestia au fost prinsi detinand intr-un spatiu ilicit artificii pentru a caror categorie nu detineau autorizatie. De sarbatori patronii unei firme au primit cadou de la politisti dosare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro