Incendiu pe Axente Sever

Hila Ovidiu

Pompierii militari sibieni au intrat in alerta joi seara, dupa ce demisolul unui imobil de pe strada Axente Sever a fost cuprins de fum. Doar interventia prompta a lor au oprit flacarile care amenintau sa cuprinde intreaga locuinta.

 

Un aparat electronic lasat sub tensiune era cat pe ce sa mistuie cu totul o casa de pe strada Axente Sever din Sibiu. Incendiul a izbucnit joi seara in jurul orei 21, iar proprietarii imobilului au intrat in panica cand au vazut fumul gros si innecacios care iesea de la subsol. Pompieri care s-au deplasat de urgenta cu 2 autospeciale la fata locului au reusit sa stinga flacarile inainte ca acestea sa se extinda si la etajele superioare. Din fericire nimeni nu a fost ranit in incendiu. Urmeaza doar ca pompierii, cu ajutorul proprietarilor, sa evalueze valoartea aproximativa a pagubelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Blocaj pe DN 1

Circulatia pe DN 1, in afara localitatii Bradu a fost blocata total mai bine de o ora joi dupa-amiaza, din cauza unui sofer imprudent care a provocat un accident in lant. Trei autoturisme au fost implicate in evenimentul rutier si trei persoane au suferit rani usoare. Evenimentul rutier s-a petrecut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro