Incendiu in Rasinari!

Pompierii sibieni au itervenit miercuri in forta pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca in Rasinari. Flacarile riscau sa inghita intreaga gospodarie! Au ars anexa gospodareasca in totalitate si bucataria de vara aproape jumatate.

In jurul orei 11.00 pompierii sibieni au fost solicitati sa intervina de urgenta la un incendiu izbucnit in localitatea Rasinari. La momentul la care s-a facut apelul pe 112 focul cuprinsese o anexa gospodareasca pe o suprafata de 70 de metri patrati.

La fata locului au actionat atat pompierii militari cat si cei din Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din Rasinari. Interventia prompta a salvatorilor a facut ca focul sa nu faca victime si sa nu se extinda la zonele locuite. Chiar si asa insa pagubele materiale sunt insemnate.

Pompierii spun ca, cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unor sigurante electrice improvizate care au dus la supraincalzirea instalatiei electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

16 cazuri de gripa la Sibiu

Numarul cazurilor de gripa confirmate cu laboratorul a ajuns la 16 in judetul Sibiu dupa ce, in cursul acestei saptamani, probele prelevate de la 2 copilasi au fost declarate pozitive de catre Institutul Cantacuzino. La nivel national numarul cazurilor de gripa este de cateva zeci de mii. Aproape 200 dintre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro