Incendiatorul balotilor de la Chesler, prins de politisti

Hila Ovidiu

Barbatul care a incendiat un depozit de lucerna in localitatea Chesler a fost prins de politisti. In cazul lui s-a cerut arest preventiv pentru distrugere. Anchetatorii spun ca incendiul a fost pus dupa ce intre proprietarul depozitului si barbatul retinut a izbucnit un conflict.

Politistii au reusit sa dea de urma barbatului care in urma cu 24 de ore a incendiat mai multi baloti de lucerna in localitatea Chesler. Faptasul este un barbat in varsta de 52 de ani. Omul a incendiat balotii dupa un conflict cu proprietarul acestora. Piromanul le-a povestit anchetatorilor ca balotii erau depozitati in strada. Asta nu il va scapa insa pe faptas de raspundere in fata legii. Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 5 de la Axente Sever.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pregatiri pentru Summitul de la anul

Summitul UE de la anul pune pe jar municipalitatea sibiana. Primaria va face mai multe reparatii in zona centrala. Pana acum au fost contractate interventiile pentru zidurile de pe Centumvirilor si Manejului. Reprezentantii municipalitatii spun ca zona istorica a orasului nu a mai beneficiat de un proces de reabilitare de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro