Incasari bune din taxe si impozite

Hila Ovidiu

Incasari bune din taxe si impozite. Criza sau nu, sibienii si-au achitat darile catre stat. Fata de prima jumatate a anului trecut suma adunata in visteria municipalitatii a crescut cu 6 procente la persoane fizice si cu 3 procente la persoane juridice.

Din salarii, din venituri aditionale sau de unde au mai putut scoate un ban sibienii si-au achitat in numar destul de mare darile catre stat. Municipalitatea sibiana a incasat in primele 6 luni ale anului din taxe i impozite mai bine de 55 de milioane de lei. Pana la finele lunii iunie din incasarile provenite de la persoane fizice s-a strans suma de aproximativ 23,2 milioane de lei in timp ce de la persoane juridice s-au incasat 32,5 milioane de lei. Primul termen de scadenta a fost 31 martie. Cei care au platit integral impozitele in  primele trei luni ale anului au beneficiat si de o bonificatie de 5 la suta din suma pe care o aveau de achitat. Cel de-al doiela semestru de plata se va inchieia in data de 30 septembrie. Cei care intarzie cu achitarea taxelor si impozitelor vor fi nevoiti sa achite pentru fiecare luna de intarziere majorari in valoare de 2 la suta din suma restanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale OPC la suplimentele alimentare

Inspectorii OPC Sibiu au pus ochii pe comerciantii care vand suplimente nutritive. Din 11 operatori economici verificati, la 10 au fost gasite nereguli. Pentru acestea, inspectorii OPC au dat 3 amenzi in valoare de peste 8.000 de lei si 9 avertismente.   Fiti precauti atunci cand cumparati suplimente alimentare. Un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro