Inca o sibianca inselata prin metoda „Accidentul”

Hila Ovidiu

Metoda „accidentul” face din nou victime!!! O femeie a fost inselata cu peste 11 mii de lei de un necunoscut care s-a recomandat drept procuror si care i-a spus femeii ca fiul ei a lovit o persoana pe trecerea de pietoni. Victima i-a dat toti banii din casa fara a se gandi vreo clipa ca totul este o inselatorie.

Inselatoria a avut loc la mijlocul acestei luni cand o femeie din Sibiu a fost sunata de un necunoscut care s-a recomandat drept „procurorul Cristian” pe telefonul fix. Acesta i-a spus femeii ca fiul ei a lovit o persoana pe trecerea de pietoni si ca are nevoie de multi bani pentru a rezolva operatiile femeii lovite cu masina. Fara sa se gandeasca ca totul nu este altceva decat o inselatorie sibianca, de buna credinta, i-a dat unui necunoscut care i-a sosit la usa suma de 11.200 de lei. Abia in cursul serii cand a reusit sa ia legatura cu fiul si-a dat seama ca a fost inselata si a depus plangere la politie. Cazul femeii vine la nici doua saptamani de cand o alta sibianca le-a dat hotilor suma de 50 de mii de lei crezand, la fel, ca isi ajuta fiul aflat in spital dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Politistii spun ca de cele mai multe ori hotii specializati pe aceasta metoda isi aleg victimele printre persoanele varstnice pentru ca acestea sunt mult mai naive. Pentru a nu cadea prada acestor infractori oamenii legii va recomanda sa nu dati niciodata bani necunoscutilor indiferent de motivele pe care acestia le invoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi lucrari in oras

Atentie, soferi! Traficul va fi din nou perturbat de lucrari. De saptamana viitoare se intervine pentru construirea unui nou sens giratoriu si pentru modernizarea mai multor strazi. Lucrarile de construire a noului giratoriul vor fi gata pana in 30 septembrie si se vor realiza in mare parte pe timp de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro