Inca o infrangere pentru Vointa

Hila Ovidiu

Jucatorii de la Vointa isi pregatesc bagajele pentru a parasi Liga I. Echipa sibiana a pierdut cu 1-0 cel mai important meci pentru viitorul ei, disputat in compania celor de la Dinamo Bucuresti. Sibienii au parasit stadionul in aplauzele spectatorilor dupa un meci pe care l-au dominat, dar, din pacate, nu au reusit sa castige niciun punct.

Jucatorii sibieni le-au oferit suporterilor un meci pe cinste. Au facut, poate, cel mai frumos meci de pana acum din acest campionat, insa nu au reusit sa castige in fata unei echipe puternice precum Dimano Bucuresti. Vointa Sibiu a pierdut, astfel, marti seara, cel mai important meci pentru viitorul ei in Liga I, cu 1-0. Dupa partida, jucatorii au parasit Municipalul in aplauzele spectatorilor. Directorul tehnic al Vointei, Sandu Tabirca, a declarat dupa meci, ca jucatorii sai vor aborda jocul din etapa urmatoare, de pe terenul CFR-ului din Cluj, cu aceeasi daruire. Totusi, Tabirca se teme de zvonurile privind desfiintarea echipei. Si jucatorii au fost multumiti de jocul prestat, dar dezamagiti de rezultat. Pe de alta parte, antrenorul dinamovistilor, Bonetti,  a recunoscut  ca sibienii au facut un joc frumos si le-au ingreunat mult drumul spre victorie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vanatorul de securisti

Fosta politie politica scoasa la lumina de catre un singur om. Vorbim despre “Vanatorul de securisti”, filmul care va rula joi seara in cadrul cinematecii Astra. O poveste impresionanta despre vointa unui singur om de a afla adevarul. Vanatorul de securisti este un documentar de-a dreptul impresionant. Acesta prezinta povestea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro