Inca 6 parcometre

Hila Ovidiu

Apar noi parcometre in oras. Este vorba despre 6 automate de tichete care vor fi amplasate in zona centrala. Valoarea acestora este de peste 131 de mii de lei.

in

Noile parcometre urmeaza sa fie amplasate in zona centrala a orasului. Primul dintre ele va fi pe strada Pompeiu Onofreiu in zona Parcului Tineretului. Alte doua aparate vor fi montate pe Coposu in parcarile de sub Zidul Cetatii. Vor mai fi amplasate aparate electronice de eliberare a tichetelor de parcare si pe Avram Iancu, pe Alexandru Odobescu si pe strada Tribunei. Cu achizitii si montaj municipalitatea scoate pentru aceste parcometre din visteria locala mai bine de 131 de mii de lei. Cele 6 noi parcometre se adauga celor 30 deja existente. Aparatele ofera sansa de a plati atat cu fise cat si cu bancnote si chiar cu cardul. Prin ultima metoda de plata s-au efectuat tranzactii de aproximativ o mie de lei. cu banii in mana s-au cumparat tichete de parcare in valoare de 71 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inchis pentru infractiuni rutiere

Infractiunile rutiere il duc dupa gratii. Este vorba despre un barbat de 43 de ani din Medias. Acesta a fost deja retinut in baza mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea. Un mediesean de 43 de ani a ajuns pe mana oamenilor legii dupa ce a comis mai multe infractiuni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro