Inapoi la munca

Hila Ovidiu

Durere mare in  mii de familii de romani. Concediul s-a terminat iar cei care muncesc in alte tari, isi iau in aceste zile ramas bun de la rude. Autocarele abia mai fac fata valului mare de calatori care misuna ca furnicile prin autogari. Din Sibiu de exemplu, in aceasta perioada pleaca zilnic aproximativ 500 de persoane spre Italia, Germania, Spania si Franta.

Romanii care muncesc in strainatate se reintorc la lucru. Cu totii sunt tristi ca s-a terminat vacanta si ca trebuie sa se desparta din nou de familie si prieteni. Sibienii au luat in aceste zile cu asalt agentiile de turism pentru a ajunge la timp, la serviciu. Sibienii si-au umplut geamantanele cu carnat, carne de mici, slanina si multe alte bunatati, si au plecat spre Italia, Franta, Spania si Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

5 dintr-un foc

Alarma la politie dupa ce la aceeasi ora,  au fost anuntate 5 furturi din auto. Toate masinile erau parcate pe strazi diferite din Municipiul Sibiu. Politistii nu au dat inca de urma autrorilor dar, au format un cerc de suspecti. Politistii din Sibiu au fost sesizati cu privire la cinci […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro