In spital dupa ce au traversat neregulamentar

Hila Ovidiu

Nu mai traversati neregulamentar!!! Riscati sa deveniti victime ale accidentelor rutiere. O fetita de 9 ani si o alta tanara de 20 de ani au ajuns la spital dupa ce au incercat sa treaca strada prin spatii nepermise.

t n2 tinere au ajuns la spital dupa ce au incercat sa traverseze neregulamentar si au fost lovite de masini. In ulul dintre cazuri este vorba despre o fetita de 9 ani. Primul dintre accidente are ca protagonista o tanara de 20 de ani din Agnita. Fata a traversat strada prin loc nepermis si nici nu s-a asigurat. A fost acrosata de un autoturism. Fata a fost transportata la spital de catre o cunostinta pentru ca soferul masinii a plecat de la locul accidentului. Acesta a fost identificat in scurt timp de catre oamenii legii. Cel de-al doilea accident s-a produs in Miercurea Sibiului in cursul serii cand o fetita de 9 ani a vrut sa traverseze DN1. fata nu s-a asigurat si a fost accidentata de un conducator auto. Copila a fost ranita si transportata apoi la Spitalul Luther din Sibiu. Politistii rutieri spun ca pietonii au voie sa se deplaseze numai pe trotuar iar cand acesta lipseste pe acostamentul din partea stanga a drumului. De asemenea traversarea se poate face numa pe la trecerile pentru pietoni pe culoarea verde a semaforului acolo unde acesta exista. Oamenii legii mai spun ca pietonii accidentati ca urmare a traversarilor neregulamentare poarta intreaga raspunere a accidentarii lor. Pietonii mai trebuie sa stie ca si daca sunt la trecerea de pietoni iar culoarea semaforului este verde nu au voie sa treaca strada daca in apropiere circula o salvare, o masina de pompieri sau una de politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Frigul vine cu afectiuni respiratorii

A inceput sistemul de supraveghere a infectiilor respiratorii. Numai in ultima saptamana aproape 2 mii de sibieni au trecut pragul medicilor de familie. Din fericire a fost vorba despre forme usoare de boala care nu au necesitat internare. Pana la acest moment nu s-a confirmat niciun caz de gripa. Toamna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro