In curand vor fi mai multe curse catre Sibiu

admin

Lufthansa a mărit frecvența zborurilor pe ruta Sibiu-Munchen, operând, astfel, până la 3 zboruri pe zi, respectiv până la 19 zboruri pe săptămână, față de 14 anterior.

Anunțul a fost făcut la prezentarea rezultatelor oficiale ale Lufthansa Group pe anul trecut.
În 2016, Lufthansa Group a înregistrat venituri totale de 31,7 miliarde de euro, în scădere cu 1,2% față de anul trecut. Conform așteptărilor, valoarea câștigurilor, înainte de deducerea costului de 100 de milioane de euro generat de grevele angajaților din 2016, a fost similară celei din anul precedent. Conform câștigurilor înregistrate după deducerea costurilor de capital, Lufthansa Group a obținut venituri de 827 de milioane de euro, generate, în principal, de dezvoltarea companiilor aeriene din grup. Profit brut al companiei a atins valoarea de 2,3 miliarde de euro, o creștere semnificativă de 599 de milioane euro față de anul precedent.

SURSA: oradesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 11 aprilie

1744 – A murit poetul Antioh Cantemir, fiul lui Dimitrie Cantemir. Scriitor iluminist şi diplomat rus, el a fost un iniţiator al clasicismului în literatura rusă (n.10.09.1709). 1819 – S–a născut pianistul şi dirijorul german Sir Charles (Karl) Halle, fondatorul celebrei Halle Orchestra (m.25.10.1895). 1834 – Se reprezintă, la Iaşi, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro