In cautarea timpului pierdut

Hila Ovidiu

Cinemateca Astra Film invita sibienii sa calatoreasca „In cautarea timpului pierdut”. Documentarul de joi vorbeste despre era tehnologiei si felul in care aceasta ne ocupa tot timpul.

Filmul prezinta o poveste in care cu totii ne regasim. Vorbim aici despre era tehologiei care, desi ar trebui sa lucreze in folosul nostru, ne ocupa practic tot timpul. Documentarul a carui regie este semnata de Florian Opitz prezinta oameni care functioneaza „pe pilot automat”. Culmea este ca, telefoanele inteligente, calculatoarele de ultima generatie, conexiunea la internet, toate ar trebui sa ne ajute sa economisim timp in taskurile zilnice insa, contrar asteptarilor, cele 24 de ore ale unei zile devin de-a dreptul neincapatoare. Filmul are menirea de a explora cauzele crizei e timp, accelerarea constanta a ritmului de viata dar si potentialele alternative la „secolul vitezei” in care traim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Actiune de ecologizare pe Cibin

Elevii de la Brukenthal insotiti de dascali si voluntari au demarat in weekend cea mai mare actiune de ecologizare a raului Cibin care a avut loc in acest an. In urma muncii scolarilor s-au strans aproape 500 de saci cu deseuri. De pe marginea raului tinerii au adunat de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro