In cautarea Dragobetelui

Hila Ovidiu

Muzeul Astra cauta…detectivi. Acestia trebuie sa fie buni cunoscatori ai orasului si sa reuseasca sa ii dea de urma partenerei lui Dragobete. Daca nu stiati, este vorba despre un concurs pe baza de indicii si fotografie realizat cu ocazia Sarbatorii Dragostei la romani. Competitia se tine pana in 24 februarie. Muzeul Astra striga adunarea pentru concurs. Se cauta pasionati de fotografie dornici sa faca pe detectivii, sa descopere indiciile oferite de muzeu si sa fotografieze obiectictivele culturale identificate. Prin aceasta competitie reprezentantii CNM Astra doresc sa marcheze intr-un mod inedit Dragobetele, adevarata sarbatoare a dragostei la romani.
Cei care isi dau silinta nu vor ramane cu mana goala pentru ca acest concurs este dotat si cu premii. Marele premiu este chiar un aparat foto. Concurentii mai pot castiga un abonament gratuit pentru Muzeul in aer liber si o plimbare cu trasura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Expozitie de gaini si iepuri

Sunt frumoase, mereu in tinuta de gala si au parteneri care mai de care mai eleganti. Nu vorbim despre niste domnisoare pasionate de fashion ci despre…cele mai frumoase galinacee din Sibiu. Iubitorii de pasari le pot admira intr-o hala din Piata Rahovei. Tot acolo pot fi admirati si cei mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro