In 2 Mai, Sibiul va sarbatori Ziua Nationala a Tineretului

Hila Ovidiu

Ajunsa la editia a 8-a, manifestarea isi propune desfasurarea unor actiuni prin care comunitatea sibiana sa constientizeze forta artistica si valoarea tinerilor talentati. Majoritatea evenimentelor cultural artistice si sportive vor avea loc in Parcul Sub Arini.

Evenimentul este cofinantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret  Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu in cadrul Agendei Culturale 2012 prin Serviciul Public Sala Transilvania. Pentru miercuri, au fost programate o serie de actiuni, care se vor desfasura in parcul Sub Arini Zona Cupola- activitatile culturale si animatie si Parcarea Stadionului Municipal- Aleea Mihai Eminescu,  zona verde langa Stadionul Municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bilantul se poate depune pana in 2 mai

29 aprilie, este ultima zi de depunere a bilanturilor la finante. Vorbim de cei care detin asociatii, fundatii sau alte organizatii de acest fel. Pentru ca ultima zi din luna este libera si nu lucreaza,  cei care au de depus aceste documente, sunt asteptati in 2 mai. Societatile comerciale, societatile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro