Imprumuturi mai multe, sume mai mari

Hila Ovidiu

Apropierea sarbatorilor i-a impins pe pensionari sa isi faca imprumuturi pentru a avea ce pune pe masa de Craciun sau de Revelion! La CARP Sibiu a crescut atat numarul de imprumuturi cat si valoarea acestora.

400 de sibieni au cerut inca de luna trecuta imprumuturi de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor pentru a se asigura ca vor avea bani de medicamente, facturi, poate chiar un tratament balnear si bineinteles, mesele de sarbatori. Cele mai mici sume creditate luna trecuta de catre pensionari au fost de 500 de lei iar cele mai mari au ajuns pana la 10 mii de lei. Printre lunile cu sume mari imprumutate se numara atat octombrie cat si martie. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor este printre printre putinele institutii de creditare care le acorda imprumuturi varstnicilor. Pentru a putea lua credite oamenii trebuie mai intai sa devina membri Carp iar mai apoi sa isi inceapa stagiul de cotizatie. Dupa ce au indeplinit aceste conditii pot face imprumuturi. Sumele se acorda in functie de gradul de cotizatie dar si de valoarea pensiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Frig si vreme rea

Dupa un sfarsit de saptamana cu temperaturi primavaratice vremea rea ne incolteste din nou. Meterologii au emis o informare vant puternic, ninsori si racire accentuata ce a intrat in vigoare din dupa amiaza zilei de luni. Dupa o duminica in care ne-am bucurat de temperaturi de pana la 15 grade […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro