Iluminat public nou

Hila Ovidiu

Calea Turnisorului si Calea Poplacii vor beneficia de sistem nou de iluminat public. Stalpii au fost deja achizitionati iar licitatiile de instalare a noului sistem deja atribuite. Pe prima dintre strazi lucrarile au inceput deja iar pe cea de-a doua urmeaza sa fie demarate in 2013. Tot de atunci inca 2 artere importante vor beneficia de acelasi tratament.

Contractul pentru Calea Turnisorului valoreaza aproape 277 de mii de lei. Aici vor  fi montati 64 de stalpi inalti de 10 metri, va fi amenajata reteaua de alimentare si va fi montat punctul de aprindere. Aici lucrarile au inceput de acum 2 zile si se vor finaliza in termen de trei luni. Pe Calea Poplacii lucrarile vor debuta abia in primavara lui 2013. valoarea contractului de lucrari este de peste 450 de mii de lei. Aceasta suma acopera montarea a 94 de stalpi, amenajarea retelei de alimentare si crearea punctului de aprindere a iluminatului. Stalpii au fost deja achizitionati. Sistemul de iluminat public a fost deja schimbat pe Andrei Saguna. Stalpii de aici fusesera achizitionati in ca din 2006 insa din lipsa de fonduri acestia nu au fost montati pana luna trecuta. Accestia sunt similari cu cei din zona istorica a orasului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari de infrastructura in judet

Lucrarile de infrastructura merg cum nu se poate mai bine in judet. Pana acum au fost finalizate chiar in aceasta saptamana cele de la Iacobeni si Rondola. Se lucreraza in continuare la DJ 104 G, DJ105 P, DJ 141 sau DJ106. este vorba despre lucrari a caror executie variaza intre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro