Iesiri blocate si instalatii improvizate in cluburile sibiene

Hila Ovidiu

Inspectorii Isu din Sibiu au continuta controalele in cluburi si discoteci. Acolo unde au gasit nereguli au aplicat amenzi in valoare totala de 11 mii de lei.

Dupa incendiul din Bamboo inspectorii ISU din toata tara au luat la bani marunti cluburile si discotecile. La Sibiu a fost cea de-a doua runda consecutiva de controale. Au fost verificate unitati incadrate in aceasta categorie din mai multe localitati ale judetului. In unele cazuri pompierii au constatat abateri grave. Vorbim despre cai de evacuare blocate sau reduse ca gabarit si instalatii defecte sau chiar improvizatii. In aceste cazuri au fost aplicate amenzi. Nu au scapat mai ieftin nici cei care nu aveau autorizatie de securitate la incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine infractiuni stradale

Numarul infractiunilor stradale a fost in continua scadere la Sibiu. Numarul furturilor din buzunare s-a redus spre exemplu cu 50 de procente in 2016 fata de anii anteriori. 2016 a fost anul cu cel mai redus nivel de infractionalitate din ultimii 6 ani. Politistii spun ca s-a inregistrat o scadere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro