Ieri beat, fara permis, cu o masina furata, azi…arestat

Hila Ovidiu

Soc si groaza pentru un locuitor din Jina. Barbatului i s-a furat masina de lux din fata casei. Speriat omul a alertat autoritatile. Politistii l-au prins la scurt timp pe hot. Asa au aflat ca cel din urma era beat si nu avea nici macar permis de conducere.

aUn barbat dinJina i-a anuntat la 5 dimineata pe oamenii legii ca i-a disparut masina din fata casei. Imediat politistii s-au mobilizat si au plecat in urmarirea hotului. Nu au avut mult de cautat pentru ca hotul s-a proptit cu bolidul intr-o stiva de lemne de pe marginea drumului si nu a mai putut pleca de acolo. Barbatul care a sustras masina este are 40 de ani si este din rosia. Omul consumase alcool si probabil asa a prins curaj sa fure masina si sa o conduca desi nu avea nici macar permis. Pentru faptele ale barbatul a fost retinut pentru 24 de ore iar in cursul zilei a ajuns si in fata magistratilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Saliste. Si nu oricum ci cu propunere de arestare preventiva. Este cerce4tat pentru furt, conducere pe drumurile publice cu alcoolemie peste limita legala si conducere fara permis.pentru faptele sale omul risca ani grei de inchisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turneu in Spania

Junii Sibiului au plecat in aceasta dimineata spre Spania. Vor avea miniturneu in Madrid. Se vor intalni cu tot romanii din comunitatile de acolo. Junii Sibiului au raspuns afirmativ invitatiei comunitatii de romani din Madrid si pana in 21 octombrie se vor afla pe meleaguri spaniole pentru a le reaminti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro