Icoana facatoare de minuni adusa la Sibiu

Hila Ovidiu

Sute de credinciosi au mers in aceste zile la bisericuta din curtea Spitalului de Boli Pulmonare din Sibiu pentru a se inchina la icoana facatoare de minuni. Icoana Maicii Domnului denumita Prodromita sau Inaintemergatoarea a ajuns pe meleagurile noastre tocmai de la Muntele Athos.

Icoana a fost asezata in biserica spre inchinare inca de joi. De atunci sute de credinciosi au trecut pragul bisericutei din curtea Spitalului de Boli Pulmonare pentru a se ruga la icoana facatoare de minuni. Icoana Maicii Domnului Prodromita, denumita Inaintemergatoarea in tara noastra vine tocmai din Prodromu de la Sfantul Munte Athos. Este considerata comoara Schitului Sfantul Ioan Botezatorul de acolo. Credinciosii care au mers vineri sa se inchine sunt in mare parte oameni bolnavi sau oameni cu rude aflate in suferinta. Oamenii au cumparat Acatistul Maicii Domnului si l-au citit in genunchi, cu fata la sfanta icoana sperand ca asa, facatoarea de minuni ii va mantui si ii va insanatosi.

Icoana ramane la Sibiu pana in data de 27 iulie timp in care biserica este deschisa in fiecare zi de la 08.00 dimineata si pana la ora 21.00. In fiecare seara, de la ora 18.00 are loc sfantul maslu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

15 strazi de pamant vor fi asfaltate

Veste buna pentru sibienii din mai multe cartiere ale Sibiului. Intra in modernizare inca 15 strazi de pamant. Interventiile vor fi finalizate intr-un an. Cele 15 strazi din zonele Piata Cluj, Lazaret si Tiglari se adauga celor 17 strazi de pamant din cartierele Lupeni, Marmelada, Obor si Viitorului pentru care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro