Iata care sunt salariile sefilor de la Urbana, Piețe Sibiu si Tursib

admin

Potrivit bugetelor adoptate de consilierii locali ai Sibiului pentru cele trei societăți deținute de municipiu (Urbana SA, Tursib SA și Piețe Sibiu SA), cea mai mare indemnizație de director general o primește Teodor Birț, cel care conduce societatea care administrează piețele orașului. La polul opus este Mircea Ovidiu, directorul general al Urbana, cu 4.500 de lei. Veniturile sale lunare sunt completate de indemnizația de membru al Consiliului de administrație de la Tursib. – mentioneaza turnulsfatului.ro

Piețe Sibiu SA: Jumătate din venituri merg pe salarii

Piețe Sibiu SA are un buget estimat anul acesta la 6,12 milioane de lei, ușor mai mic decât cel realizat anul trecut (6,15 milioane de lei). Profitul brut estimat pe anul în curs este de 90.000 de lei (față de 60.000 de lei, realizat anul trecut). Cea mai mare cheltuială din acest buget estimat o reprezintă cea cu personalul: 3,11 milioane de lei, cu 308.000 de lei mai mult decât anul trecut.
Potrivit raportului de buget pe 2017, remunerația (componentă fixă) a directorului Teodor Birț (foto stânga) este de 9.000 de lei pe lună. Cei doi membri ai Consiliului de administrație al Piețe Sibiu SA, Cristian Bucura și Gheorghe Lazăr, primesc, de asemenea, 1.500 de lei pe lună. Iar secretarul Consiliului de administrație primește 900 de lei, lunar.
Cei 96 de angajați ai SC Piețe Sibiu SA au un câștig mediu lunar de 2052 de lei, în creștere semnificativă față de cei 1053 de lei care au reprezentat câștigul mediu lunar în cursul anului 2016.
În cazul Piețe Sibiu SA, cheltuielile cu personalul sunt de aproximativ 50% din veniturile estimate pe anul în curs.

Intreg materialul, va invitam sa-l lecturati AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Istoria Zilei de 1 mai

In fiecare an la 1 Mai se sarbatoreste, incepand din 1889, in peste 80 de tari, Ziua internationala a muncii. Ziua de 1 Mai nu a fost aleasa intamplator. Revolutia industriala, la nivel global, a insemnat introducerea unor masini si utilaje noi care functionau incontinuu. Se muncea in conditii grele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro