Iarna se numara virozele

Hila Ovidiu

Atentie la vremea schimbatoare daca nu vreti sa ajungeti sa treceti pragul cabinetelor medicale, sau chiar pe patul de spital. In ultima perioada s-a cunstatat o crestere atat a numarului de infectii respiratorii acute cat si a pneumoniilor. Din fericire pana la acest moment nu a fost confirmat niciun caz de gripa.

In doar o saptamana de zile numarul de infectii respiratorii a ajuns de la  2170 la 2362. de asemenea cel de afectiuni pulmonare a ajuns la 287. Cele mai multe cazuri au aparut la persoane cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani. Cu toate acestea numarul de imbolnaviri este cu mai bine de 12 procente mai mic decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut. Medicii spun ca daca nu vrem sa ajungem la spital cu afectiuni respiratorii este bine sa ne adecvam tinuta la anotimpul rece, sa nu ne lasam pacaliti de cele cateva raza de soare care razbat la orele pranzului, sa mancam alimente bogate in vitamine si din cand in cand sa bem cate un ceai cald.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iluminat public nou

Calea Trnisorului si Calea Poplacii vor beneficia de un nou sistem de iluminat. Pe prima dintre strazile amintite lucrarile au inceput deja, iar pe cealalta vor incepe abia in anul urmator. Noul sistem de iluminat public va fi asemenator cu cel din zona istorica a orasului. Lucrarile pe Calea Turnisorului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro