Iarna blanda

Hila Ovidiu

Ne asteapta o iarna blanda. Sau cel putin asa spun meteorologii. Estimarile pentru urmatoarele 3 luni arata ca vom avea parte de vreme cu temperaturi apropiate de mediile climatologice ale ultimelor 50 de ani. In decembrie insa in centrul tarii precipitatiile vor fi abundente. Cu putin noroc ne putem bucura de o zapada ca in povesti. Ne asteapta o iarna fara prea mult ger dar cu multe precipitatii. Sau cel putin asa spun specialistii Administratiei Nationale de Meteolologie. Acestia au realizat o estimare sezoniera a termperaturilor si precipitatiilor pentru noiembrie, decembrie si ianuarie. Luna noiembrie se va scurge rapid si fara evenimente meteolologice majore. Vor fi temperaturi ceva mai crescute decat mediile obisnuite. Temperatura medie va fi de 3,8 grade Celsius. Luna decembrie vine cu temperaturi apropiate de multianuale in aproape toata tara. In Transilvania temperaturile se vor situa intre -5 si 0 grade. Cantitatile de precipitatii isi vor face insa simtitaprezenta. Exceptie face sudul tarii unde valorile vor fi sub morme. Cu putin noroc in aceasta iarna vom avea si zapada de sarbatori.
Frigul isi face simtita prezenta abia in luna ianuarie cand temperaturile vor fi cuprinse inre -7 si -1 grad Celsius. Cantitatatile de precipitatii vor avea insa tentinta de excedent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paşaport sirian, găsit asupra unuia dintre atacatorii de la Paris

Un paşaport sirian a fost găsit asupra unuia dintre teroriştii sinucigaşi de la Paris, au anunţat surse din cadrul Poliţiei.Potrivit publicaţiei Le Figaro, unul dintre atacatorii kamikaze din zona Stade de France avea asupra sa un paşaport sirian, descoperit de anchetatorii francezi prezenţi la faţa locului.Anchetatorii francezi au găsit un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro