Hotii se imbogatesc din buzunarul nostru

Hila Ovidiu

Numarul hotilor din genti si buzunare creste in pragul sarbatorilor de iarna. Pentru a nu le cadea prada acestora, politistii de la Compartimentul de Prevenire ne invata cum sa ne protejam de cei certati cu legea. Furturile de acest gen se produc de obicei in locuri foarte aglomerate.

indexAtentie sibieni!!! Hotii isi fac proviziile de sarbatori din…buzunarele noastre. Evitati locurile aglomerate pentru a nu va transforma in victime. Politistii va spun cum sa va feriti de hotii de buzunare. Oamenii legii spun ca trebuie sa fiti mult mai atenti in aceasta perioada in marile magazine. Nu va lasati poseta, borseta sau portofelul in caruciorul de cumparaturi. Daca le puneti totusi si pe acestea in carucior, nu lasati recipientul de cumparaturi nesupravegheat. Va puteti trezi tocmai la casa de marcat ca v-a fost furat portofelul. Fiti atenti si daca mergeti la concerte in aer liber. Nu tineti banii in buzunarul din spate al pantalonilor, nu tineti telefoanele mobile la vedere. Obiectele care se zaresc dintr-un buzunar deschis atrag hotii de buzunare mai ceva ca un magnet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani de liceu

Peste 500 de scolari sibieni beneficiaza anul acesta de proiectul “Bani de liceu”. Tinerii primesc de la stat 180 de lei pe luna. Numai in judetul Sibiu beneficiaza de acest ajutor pentru continuarea studiilor 595 de elevi. Vorbim despre cei care si-au depus deja cererile iar acestea au fost aprobate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro