Hotii prefera evenimentele culturale…pentru a da lovitura

Hila Ovidiu

O gramada de evenimente culturale au loc in aceasta perioada la Sibiu. Numai in piata mare vineri seara au fost mii de turisti sau locuitori ai orasului de pe Cibin dornici sa participe la spectacole. Atentie insa! Mediile aglomerate sunt pline de hoti de buzunare pregatiti sa actioneze.

80860-0-hotiEvenimentele culturale din zone deschise cum ar fi Piata Mare reusesc sa stranga de fiecare data mii de spectatori. Partea proasta este ca nu toti sunt de buna credinta. Si nu, aici nu vorbim despre cei care arunca doza de bere pe langa cosul de gunoi ci despre…hotii de buzunare. Sunt multi si experimentati. Furtul din buzunar se produce in mai putin de 5 secunde, timp in care hotul se impinge spre dumneavoastra si pe motiv ca s-a dezechilibrat reuseste sa va atinga. Nici macar nu ati avut timp sa va dati seama ce s-a intamplat insa talharul v-a sustras deja banii sau portofelul. Un alt mediu in care hotii de buzunare actioneaza este piata. La fel, profita de aglomeratie si de faptul ca oamenii au atentia concentrata spre produsul pe care vor sa il cumpere. Si mijloacele de transport public pot deveni un mediu prielnic celor certati cu legea. Oamenii sunt acolo mult mai atenti sa isi mentina echilibrul decat sa aiba grija de plasa sau poseta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Anul scolar vine cu modificari la Tursib

Atentie sibieni! Se modifica programul Tursib! Modificarile apar odata cu inceperea noului an scolar. Noul an scolar vine cu modificari pe tabelele tursib. Daca stam sa ne gandim, modificarea nu e tocmai modificare ci revenire la norma. In data de 23 iunie au fost reduse dublurile de pe traseele Tursib, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro