Hotii n-au vacanta!!!

Hila Ovidiu

Circulati cu mijloacele de transport public? Aveti grija unde va tineti portofelul! Hotii profita de spatiile aglomerate si fac victime zilnic.

hoti-de-buzunareCand vine vorba de furturi rapide cei mai multi hoti se indreapta spre piete targuri si…mijloace de transport public. Si asta pentru ca pot profita cu usurinta de naivitatea sibienilor sau a turistilor. Un furt din buzunar nu dureaza decat cateva secunde si adesea faptasul scapa nevazut. Asa ca daca nu vreti sa fiti printre cei care au ajuns acasa cu buzunarele…usurate, aveti grija unde tineti banii, in ce buzunar bagati portofelul si ce alte bunuri mai aveti la vedere. Hotii fura tot. de la chei, la portofele si bineinteles telefoane mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concedieri colective

Peste 120 de angajati din Sibiu vor deveni din aceasta luna someri. 2 mari firme au anuntat concedieri colective. Peste o suta de sibieni vor ingrosa din aceasta luna radurile somerilor. Se fac disponibilizari de la doua mari institutii. Concedierile colective au fost deja anuntate. Prima dintre institutii a ales […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro