Hoti trimisi dupa gratii

Hila Ovidiu

Barbatii din Dumbraveni prinsi dupa ce au comis mai multe spargeri au fost arestati. Judecatorii au decis sa ii tina dupa gratii cel putin 29 de zile pana cand cercetarile pentru intreaga activitate infractionala a acestora se vor finaliza.

Cei 2 barbati din Dumbraveni sunt acuzati ca au dat 3 spargeri in urma carora au plecat cu mai multe bunuri.  Primele spargeri au fost date in 10 mai. Ultima, cea in urma carora au si fost prinsi de politisti, s-a petrecut weekendul trecut. Cand au cazut in mana oamenilor legii cei doi aveau asupra lor cagulele pe care le folosisera pentru a nu fi recunoscuti in imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Tinerii, cu varste de 16 si 22 de ani, au fost arestati preventiv. Cei doi nu ar fi putut fi pusi sub acuzare daca politistii nu ar fi facut si perchezitii domiciliare. In casele hotilor, oamenii legii au descoperit bunurile furate in urma spargerilor date saptamana trecuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru angajatorii care dau de lucru absolventilor sau somerilor cu varste de peste 45 de ani

Angajatorii pot lua bani de la stat daca angajeaza persoane provenite din categorii sociale defavorizate. Pentru a intra in posesia banilor trebuie sa  incadreze in munca absolventi sau someri cu varste de peste 45 de ani. Cei care angajeaza absolventi de scola primara primesc pentru un an de zile suma […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro