Hoti prinsi in trafic

Hila Ovidiu

3 tineri suspectati de furt dintr-o cabana de pe Valea Avrigului au fost prinsi in trafic de catre politisti. 2 dintre ei, au fost rentinuti. Cel mic, de doar 15 va fi cercetat in libertate. Politistii spun ca unul dintre cei doi retinuti ar putea fi recidivist.

Politistii din Avrig au prins in trafic 3 tineri banuiti ca de la sfarsitul lunii februarie si pana la incepututl lui martie au patruns prin efractie intr-o casa de vacanta de pe Valea Avrigului si au sustras de acolo scule electrice. In timpul perchezitiilor asupra masinii s-au gasit si parte din sculele furate. Cei trei suspecti au varste cuprinse intre 15 si 27 de ani. dintre acestia doar 2 au fost retinuti pentru 24 de ore. Vorbim despre cei care au varste de peste 18 ani. O parte din prejudiciu a fost recuperat si restituit proprietarilor casei de vacanta. Se pare ca unul dintre suspecti este recidivist. Cei doi retinuti au ajuns in cursul acestei zile in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Tanarul de 27 de ani, care a fost prins la volan in momentul controlului nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Donatie pentru "Cumintenia Pamantului"

Dar din dar se salveaza “Cumintenia Pamantului”. Seful CNM Astra, Ciprian Stefan a anuntat ca va dona suma de 500 de lei pentru ca opera brancusiana sa ramana in tara noastra. A tinut sa mentioneze ca banii provin din buzunarul propriu si nu au nici o legatura cu politica. Cumintenia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro